вівторок, 20 вересня 2016 р.

В Мельниках відсвяткували Свято Села

І хлібом, і сіллю,
І прадідом–дідом
Гріє душу село,
Моє рідне село…
17 вересня в мальовничому селі Мельники вже традиційно відзначили День села.
 «Пахне рідне село: і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло − пахне цвітом село…» - такими словами розпочала  святкову програму незрівняна ведуча Оксана Удовенко.

На святкування зібралася вся округа, сусіди з ближніх сіл і  поважні гості. З вітальними словами звернулися  сільський голова А.В.Кулик та генеральний директор СТОВ «Агроко» Тарандушка В.І.
У фойє  на всіх чекала різноманітна виставка декоративно-прикладного мистецтва, яку зібрала сільський бібілотекар Галушка В. Дівчата в  вишиванках пригостили всіх присутніх запашним короваєм з нового урожаю.
Сільський голова щирими словами та подяками за вагомий внесок в життя громади  відзначила  СТОВ «Агроко», приватних підприємців,  депутата  сільської ради Неділько М.В., працівників культури Герасімчук Ж.І. та Галушку В.С., працівницю  ветеринарної медицини  Палаш Н.М., завідуючу  аптеки  Ілюшин Л.Г.,  а також  Чехівський  ПНІ , СТОВ «Агроко», лікарську  амбулаторію, Мельниківськоий  НВК  та депутатів  і  жителів  округів,  які взяли участь у оформленні столів достатку та виставки  декоративно-прикладного мистецтва, яку мали змоги переглянути гості свята.
        Не забули подякувати  та вручити  подарунки господарям, які  за цей рік доклали чимало зусиль,  щоб зробити свої  садиби  чистими, квітучими  і красивими.
      Не  залишились поза увагою і ювіляри золотого та срібного весілля, яких в цьому році  аж  14 пар. Під дружні оплески та вигуки «гірко» як і вдень свого весілля їх пригостили шампанським.
Організатори заходу приклали всі зусилля, щоб не обминути увагою нікого: ювілярів, довгожителів села,  новонароджених дітей. Кожному з них був вручений подарунок від сільського голови та генерального директора СТОВ «Агроко». Також подяки та пам’ятні подарунки отримали кращі працівники товариства – жителі с.Мельники від імені засновника СТОВ «Агроко» Потапенка І.В.
          А святкового настрою додав виступ аматорського хору «Мошногори» з с.Мошни, учасницею якого є виходець нашого села Катерина Онопрієнко, яка ніколи не забуває свою малу Батьківщину, і  в цей чудовий день приїхала разом зі своїм хором аби додати настрою, радості своїм землякам. Всі присутні були в захваті від різножанрових виступів та  дарували квіти, гучні оплески  та посмішки аматорам сцени.
      Після закінчення урочистої частини всі жителі та гості села смакували кашею,  смачними  шашликами, які приготували приватні підприємці Ігнатенко С.І. та Харченко А.М.  Приємний подарунок від депутата обласної ради Пошиваника М.М. отримали і діти,це солодкий стіл та батут, малеча веселилася досхочу.
        На завершення святкування відбулася дискотека, на якій танцювали від малого до великого.
        Організаторами свята були працівники сільської ради та культури при матеріальній підтримці засновника СТОВ «Агроко» Ігоря Потапенка  за що щиро дякуємо.
Тож побажаємо громаді і надалі згуртованості та завзяття, яку вони виявили під час святкування свята. 




Немає коментарів:

Дописати коментар