середу, 23 березня 2016 р.

Зустріч працівників тракторної бригади иа автопарку когоспу "Зоря"

22 березня 2016 року, у релігійне свято 40- ка святих, відбулася зустріч – вшанування працівників тракторної бригади та автопарку колгоспу «Зоря комунізму» організована працівниками культури та головою ветеранської організації. На зустріч прибули жителі трьох сіл територіальної громади,підвіз яких організувало керівництво СТОВ  «АГРОКО».
Ведучі свята запросили всіх до залу. Зачитали список прибулих на зустріч, яких всі вітали оплесками. Розповіли про здобутки господарства,кращих трударів-хліборобів, подякували за невтомну працю, за високі врожаї.
Ветеранів праці привітав колишній голова колгоспу  Погрібний В.А,  від тракторної бригади – Лаврук В.В, від колективу автопарку – Давиденко М.В. На свято завітала зав. кадровим відділом СТОВу «АГРОКО» Вона зачитала вітання від адміністрації товариства.
Зі словами вітання звернулася до всіх сільський голова Кулик А.В.
Свої вірші прочитала поетеса НінаЛось. Музичне вітання для учасників зустрічі прозвучало від ансамблю «Дніпряночка". Завідуюча бібліотекою Галушка В.С. в ході свята продемонструвала  мультимедійну презентацію із світлин , які є у архіві музейної кімнати.

Немає коментарів:

Дописати коментар